Gelekte 'Spider-Man: No Way Home' foto's lijken geruchten te bevestigen

Gelekte 'Spider-Man: No Way Home' foto's lijken geruchten te bevestigen

Spider-Man: No Way Home zou meerdere Spider-Mannen hebben.

De afgelopen twee jaar hebben we talloze geruchten gehoord over een verschijning van Tobey Maguire en Andrew Garfield in Spider-Man: No Way Home. Daarin zien we Tom Holland wederom schitteren als Peter Parker.

Hoewel die geruchten door vele partijen ontkend zijn en Marvel-baas Kevin Feige vorige week zelfs nog expliciet zei dat fans niet de dingen moeten verwachten die hen niet beloofd zijn, gaan er ook nu weer nieuwe geruchten.

Spider-Man-foto's
Reddit stelt dat iemand foto's gelekt heeft van Spider-Man: No Way Home. Die foto's zouden drie verschillende Spider-Man kostuums laten zien.

Deze kostuums zouden volgens Reddit precies die van Tobey Maguire en Andrew Garfield zijn, naast die van Tom Holland natuurlijk. De foto's zijn op moment van schrijven nog niet beschikbaar, maar worden snel vrijgegeven.

Tobey Maguire bleef min of meer stil over de geruchten die rondgaan over een mogelijke verschijning in Spider-Man: No Way Home. Van Andrew Garfield kregen we tot nu toe een ontkenning. De auteur stelde dat de behind-the-scenes beelden van hemzelf deepfake waren en de foto's gephotoshopt.

Check de foto's hier op Twitter.


NieuwsFilm

meest populair