'Star Wars'-actrice Daisy Ridley vindt weer eens een filmrol

'Star Wars'-actrice Daisy Ridley vindt weer eens een filmrol

De actrice lijkt wat moeite te hebben om rollen te bemachtigen.

Actrice Daisy Ridley is uiteraard vooral bekend van haar rol als Rey in de Star Wars-vervolgfilms. Ze nam tussendoor nog wat films op - zoals Murder on the Orient Express en het veel later verschenen Chaos Walking - maar na de afronding van de Star Wars-reeks, horen we maar weinig over de Britse actrice.

Eerder dit jaar nam ze al de film The Marsh King's Daughter op samen met regisseur Neil Burger en acteurs als Ben Mendelsohn en Garrett Hedlund. Nu wordt bekend dat ze weer een nieuwe rol heeft bemachtigd.

Nu ook in Mind Fall
Via Deadline wordt nu duidelijk dat Ridley te zien zal zijn in de film Mind Fall van regisseur Mathieu Kassovitz, die je waarschijnlijk kent van titels als La haine uit 1995, Babylon A.D. uit 2008 en Rebellion uit 2011.

Met een script van Graham Moore (The Imitation Game) speelt Mind Fall zich af in een toekomstig Londen, waar de meest gewilde drug op de zwarte markt herinneringen zijn, fysiek verwijderd uit het brein van de ene persoon en geïmplanteerd in het brein van een ander met behulp van een nieuwe illegale technologie.

Tophandelaar, Ardis Varnado (Ridley) verwijdert herinneringen bij mensen die er geld aan willen verdienen en ze verkoopt ze vervolgens door aan 'klanten' die veel geld betalen voor deze 'mems' die daadwerkelijk onderdeel worden van hun herinneringen.

NieuwsFilm

meest populair