Anya Taylor-Joy dolblij met rol in 'Super Mario Bros.'

Anya Taylor-Joy dolblij met rol in 'Super Mario Bros.'

Ze is al gestart met haar rol Princess Peach.

Even geleden verscheen de live action-animatiefilm Sonic the Hedgehog en deze werd een groot succes. In 2022 verschijnt zelfs het vervolg. En volgend jaar komt "concurrent" Mario Bros. naar het witte doek.

Dit zal een animatiefilm worden en actrice Anya Taylor-Joy (Last Night in Soho, The New Mutants) leent haar stem aan het personage Princess Peach. In gesprek met Entertainment Tonight liet ze weten dat ze al aan Super Mario Bros. werkt.

Gamen voor Super Mario Bros.
"Oh, het is zo leuk. We zijn al begonnen met het maken van kleine delen van de film, maar het beste is dat ik kan zeggen dat ik werk of onderzoek doe door gewoon te gamen. Dat is best gaaf," gaf de actrice toe.

Toen de interviewer vroeg of ze de games een beetje kan volgen, voegde Joy eraan toe: "Ik moet wel. De fanbase is zo intens, natuurlijk moet ik het doen. En het is zo leuk."

Super Mario Bros. van onder meer Illumination Entertainment moet op 21 december 2022 verschijnen en er zijn ook stemmen voor onder meer Chris Pratt, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson, Sebastian Maniscalco en Charles Martinet.



NieuwsFilm

meest populair