Tom Holland tast in het duister over terugkeer als Spider-Man

Tom Holland tast in het duister over terugkeer als Spider-Man

Is er straks geen 'No Way Home' uit het Multiverse?

In december zien we met Spider-Man: No Way Home de derde solofilm over Spidey in het Marvel Cinematic Universe. Het mag ondertussen duidelijk zijn dat de film als brug dient tussen dat MCU en het Spider-Man Universe van Sony. Daarna lijkt het grotere Marvel-avontuur van Peter Parker voorbij.

De afgelopen dagen worden er heel wat details onthuld over de deal tussen Sony Pictures en Marvel Studios over de rechten van de Spinnemans. Zowel achter de schermen als op het witte doek lijkt er nu een punt te worden gezet achter de samenwerking.

Tom Holland weet van niets...
Uiteraard hoeven we niet te verwachten dat Tom Holland iets zal zeggen over zijn Marvel-toekomst. Toch werd ernaar gevraagd door Empire.

"Ik weet eerlijk gezegd niet of ik zal terugkeren," zei hij tegen het filmmagazine. "Het is de eerste keer sinds ik werd gecast als Spider-Man dat ik geen contract heb."

Oorspronkelijk werd aangenomen dat Holland in nog één solofilm en een andere film te zien zou zijn in het Marvel Cinematic Universe. Mogelijk heeft hij zijn aandeel voor die andere film (Doctor Strange in the Multiverse of Madness?) al opgenomen.

Bekijk op Twitter overigens ook nog een aantal nieuwe foto's uit No Way Home waarin Doctor Strange van Benedict Cumberbatch het Multiverse definitief opengooit. Vanaf 16 december te zien.

NieuwsFilm

meest populair