3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney Plus bevat niet alleen alle films van het huis van de muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Sister Act (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emile Ardolino | Cast: Whoopi Goldberg, Maggie Smith, Harvey Keitel, e.a.
Nachtclubzangeres Delores is getuige van een moord en wordt door de politie verstopt in een nonnenklooster omdat de dader het ook op haar heeft gemunt. In het klooster krijgt ze al snel de leiding over het koor, dat behoorlijk slecht zingt. Dankzij de lessen van Delores zingen de nonnen uiteindelijk de sterren van de hemel en stroomt de kerk vol. Maar die bekendheid heeft ook een gevaarlijke keerzijde.

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Asa Butterfield, Eva Green, Allison Janney, e.a.
Jake reist met zijn vader af naar een mysterieus eiland waar zijn opa zou zijn opgegroeid. Daar ontdekt hij de ruïnes van een school. Terwijl Jake de verlaten gangen en slaapkamers verkent, leert hij dat de kinderen op deze school bijzondere krachten bezaten. En dat ze nog blijken te leven. Al snel realiseert Jake zich dat veiligheid slechts een illusie is.

Mrs. Doubtfire (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Columbus | Cast: Robin Williams, Sally Field, Pierce Brosnan, e.a.
De pas gescheiden Daniel mag zijn kinderen maar zelden zien en besluit daarom - vermomd als Schotse oma - opnieuw zijn gezin te infiltreren. Hij weet het voor elkaar te krijgen dat zijn ex-vrouw Miranda hem aanneemt als kinderoppas. Vanuit die rol probeert Daniel zijn eigen kinderen naar zijn hand te zetten en de nieuwe vlam van Miranda buiten de deur te houden.



Meer kijktips:



NieuwsFilm

meest populair