Vanessa Hudgens in doorschijnend shirtje en meer op Insta-foto's

Vanessa Hudgens in doorschijnend shirtje en meer op Insta-foto's

De actrice heeft ze 'los in de tas'.

Het voordeel van het zijn van een celeb is dat er automatisch deuren opengaan naar meer. Ben je een zangeres, dan is acteren niet zo heel ver van je verwijderd en als je ook nog een guitig snoetje hebt, dan sta je zo voorop de cover van een modeblad.

Dit is iets dat Amerikaanse actrice en zangeres Vanessa Hudgens overkomt. De in Salinas, Californië geboren jonge dame ken je waarschijnlijk wel uit de nodige films. Zo zagen je haar begin verleden jaar mogelijk nog als het personage Kelly in Bad Boys for Life.

Later dit jaar duikt ze op in twee Netflix-films, met als eerste de vermoedelijk sterke musicalfilm Tick, Tick... Boom!, ook met namen als Andrew Garfield, Alexandra Shipp en Joshua Henry. Niet veel later is ze te zien in The Princess Switch 3: Romancing the Star, als Stacy De Novo / Lady Margaret / Fiona.

Los in de tas op Instagram
Via Instagram wordt duidelijk dat Vanessa nu op de cover van het magazine Shape staat en uiteraard toont ze ook haar 'shape', zelfs met een foto in een lichtdoorschijnend hemdje. En daarna volgt nog een reeks foto's uit het blad.

"Een beetje laat, maar beter laat dan nooit. Mijn cover van Shape staat nu in het rek. Ik heb genoten van de shoot en het interview. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden❤️❤️," aldus Vanessa .


De 32 jarige Vanessa Hudgens in haar hemdje zien zitten? Check dan de foto's op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair