'Star Wars' brengt Hayden Christensen terug voor veel meer Darth Vader

'Star Wars' brengt Hayden Christensen terug voor veel meer Darth Vader

Hij gaat ook in de serie Ahsoka spelen.

Er was groot nieuws voor Star Wars-fans. Acteur Hayden Christensen keert namelijk terug in de rol van Anakin Skywalker, a.k.a. Darth Vader. Specifiek in de serie Ahsoka, waarin Rosario Dawson weer terugkeert als het personage dat ze eenmaal eerder in live-action speelde.

We wisten al dat Hayden Christensen terug zou keren als Darth Vader in de serie die gemaakt wordt rond Obi-Wan Kenobi. En nu blijkt dus dat de legendarische Dark Lord of the Sith een belangrijke rol krijgt in nog meer Star Wars-materiaal.

Wederom terug
The Hollywood Reporter meldt dat Christensen getekend heeft om in de spin-off Ahsoka te spelen. Die focust op de Force-gebruiker van Dawson, een personage dat in de franchise verbonden is aan Darth Vader, omdat hij haar leermeester was toen zij nog een Jedi was en hij nog niet gevallen was voor de Dark Side.

De Ahsoka-serie speelt zich af na de film Return of the Jedi. Dat betekent meteen dat Darth Vader al dood is. Wat dan weer tot speculatie leidt dat Ahsoka Darth Vader ofwel in een flashback terugbrengt, of als Force Ghost.

De serie moet volgend jaar of het jaar daarna te zien zijn. Je kunt Christensen begin volgend jaar al in de Obi-Wan serie zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair