'Eternals 2' en Marvels 'Star Wars'-film in handen van Oscarwinnaar?

'Eternals 2' en Marvels 'Star Wars'-film in handen van Oscarwinnaar?

Regisseur Chloé Zhao zou ze beide maken.

Filmmaker Chloé Zhao is dan wel geboren in China, maar ze verhuisde al als tiener naar Londen en ging daarna naar de States. Daar zette ze haar zinnen op een carrière in de filmwereld. Dit jaar won ze met haar derde film Nomadland de Oscar voor Beste film en Beste regie.

Ondanks de kleinschaligheid van haar eerste drie films koos ze een groots Marvel-vehicle als haar vierde film. Binnenkort verschijnt Eternals, misschien wel een van Marvels opvallendste titels in de langlopende reeks. Maar wat gaat Zhao daarna doen?

Mogelijk Eternals 2 of Star Wars
Naar verluidt heeft Zhao zich enorm vermaakt met het maken van Eternals. Ze zou graag een tweede film maken.

"Wat ik zo leuk vond aan het maken van deze film, is dat deze zo nauw verbonden is met de oorsprong van het MCU en het MCU ook flink vooruit helpt," aldus de regisseur. "Met die twee gegevens als basis konden we doen wat we wilden om er een sterke stand-alone film van te maken. Ik zou zo terug komen om met het team van Marvel samen te werken [aan Eternals 2]. Dus we zullen zien."

The Playlist vroeg Zhao ook of ze de Star Wars-film van Marvel Studios-baas / producent Kevin Feige zou willen regisseren. Ook dat ziet ze zitten. "Zeker, ik zal alles doen wat Kevin me vraagt," aldus de Oscarwinnaar.

De Star Wars-film werd in 2019 aangekondigd en eerder dit jaar werd duidelijk dat Michael Waldron (Loki, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) verbonden is als schrijver.

NieuwsFilm

meest populair