Veel ontzag voor het verhaal van 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Veel ontzag voor het verhaal van 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Evangeline Lilly prijst het script.

In 2015 debuteerde Ant-Man in het Marvel Cinematic Universe en hij had een sleutelrol in het gevecht met Thanos. Na Ant-Man and the Wasp uit 2018 verschijnt in begin 2023 de derde film rond de kleine superheld, Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

In die film keert naast Paul Rudds Scott Lang ook Hope van Dyne a.k.a. Wasp terug, de rol van Evangeline Lilly. In gesprek met Collider liet de actrice weten wat ze van het script van schrijver Jeff Loveness (Rick & Morty) vindt.

Mogelijk de beste Ant-Man tot op heden
"Ik denk dat hij een van de beste schrijvers is die we ooit hebben gehad en ik denk dat hij op een ongelooflijke manier zijn invloed uitoefent op het verhaal," zei Lilly. "Ik kon op de papier de personages al horen. En ik merkte dat hij de unieke persoonlijkheid van elke persoon echt had benut."

"Ik denk gewoon dat het heel bijzonder gaat worden. Ik denk echt dat deze film de kans heeft om de beste te worden die we tot nu toe hebben gemaakt," aldus de actrice.

Belangrijke nieuwe rollen in Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp: Quantumania zijn voor Jonathan Majors als Kang the Conqueror en Kathryn Newton als Cassie Lang. De film wordt op dit moment in Londen opgenomen en verschijnt in februari 2023.

NieuwsFilm

meest populair