Marvel onthult de zwakke kant van de Eternals

Marvel onthult de zwakke kant van de Eternals

In de comic Eternals: Celestia krijgen we meer te zien.

Over een kleine maand verschijnt de Marvel-film Eternals in de wereldwijde bioscoopzalen. Daarin krijgen we personages te zien die veel sterker geacht worden dan welke superheld dan ook uit het reeds onthulde Marvel Cinematic Universe.

In de nieuwe Marvel-stripreeks Eternals: Celestia wordt er ook even stilgestaan bij de zwakke kant van de miljoenen jaar oude helden. In de eerste editie lezen we dat Ajak, de enige Eternal die kan communiceren met de Celestials - de scheppers van de Eternals - hun zwakke kant onthult.

Eternals: Celestia #1
In de comic moet Ajak een groep krachtige personages beoordelen. Ze komt uit bij onder meer Odin, de Phoenix en de Star Brand. Maar ze kijkt ook naar Agamotto, de eerste Sorcerer Supreme op aarde. In de strip meldt ze dat magie "de zwakke kant" is van de Eternals.

Overigens beoordeelt Ajax ook Ghost Rider. Haar conclusie over dit duistere Marvel-personage is dat "deals met demonen nooit goed aflopen."

In de film Eternals wordt Ajak gespeeld door Salma Hayek (Hitman's Wife's Bodyguard). Opvallend is dat magie een belangrijke rol speelt in Phase 4 van het MCU met grote rollen voor onder meer Doctor Strange en Wanda Maximoff / Scarlet Witch.

Marvels Eternals gaat op 3 november in première.

NieuwsFilm

meest populair