'No Time To Die'-ster solliciteert openlijk naar rol in Marvel Cinematic Universe

'No Time To Die'-ster solliciteert openlijk naar rol in Marvel Cinematic Universe

Rami Malek heeft wel zin om een superheld of schurk te spelen.

In No Time to Die zie we acteur Rami Malek als de grote slechterik en die rol was hem ook zeker gegund na voortreffelijke optredens in onder meer de serie Mr. Robot en de film Bohemian Rhapsody.

Nu blijkt dat de acteur dolgraag zou willen spelen in het Marvel Cinematic Universe. In gesprek met Heroic Hollywood lijkt de acteur zelfs openlijk te solliciteren naar een aandeel in de succesvolle franchise.

"Ja, ik bedoel, kijk eens wat Kevin Feige doet met die Marvel-films. Het is uitstekend. Ik bedoel, de man is... Hij is speciaal, daar bestaat geen twijfel over. En de wereld die hij voor ons allemaal heeft gecreëerd waar we opnieuw kennis kunnen maken met de stripfiguren op een manier die ze soms letterlijk van de pagina halen, is uniek," sprak de Mr. Robot-ster vol bewondering.

"Dit is mijn favoriete franchise. Ik ben onbevreesd om dat te zeggen, omdat het gewoon zo is. Het is een waarheid, dus ja, natuurlijk ben ik geïnteresseerd in de Marvel-films als we een personage kunnen vinden, en iets dat iemand nog nooit eerder heeft gezien," aldus de eerlijke Malek.

"Er zijn veel personages die volgens mij een eigen verhaal verdienen. En als ik er een vind dan ben ik ik uiteraard geïnteresseerd. Ongetwijfeld," sluit de acteur af.

De eerstvolgende film waarin we Malek zien is de nieuwe film van David O. Russell, die in november 2022 op het witte doek moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair