Anthony Mackie heeft een geweldig toekomst-idee voor 'Real Steel 2'

Anthony Mackie heeft een geweldig toekomst-idee voor 'Real Steel 2'

Tenminste, als het vervolg er ooit nog van gaat komen...

Voordat hij grote bekendheid verwierf met zijn rol als Sam Wilson a.k.a. Falcon in het Marvel Cinematic Universe, had Anthony Mackie een hoofdrol in de familiefilm Real Steel (2011) van Shawn Levy.

Toentertijd waren de bioscoopprestaties niet heel denderend, maar in de loop van de coronapandemie groeide de liefde voor de robot-vecht-film.

Nadat jonge kijkers de titel op streamingdienst NETFLIX ontdekten, heeft deze zelfs een aantal weken achtereenvolgend in de Top-10 gestaan.

En daardoor heeft Mackie nu een aantal ideeën voor een eventuele Real Steel 2: "Het kan net zoiets worden als de Fast & Furious serie tot en met deel 10, want ik denk dat de mogelijkheden eindeloos zijn".

"Ik heb altijd nagedacht over het idee om naar de ondergrondse wereld van het bokscircuit te gaan en te zien wat daar de realiteit is met alle glitter en glamour en de glans. Zie het als een crossover met Mad Max".

In gesprek met INVERSE heeft ook Levy toegegeven dat hij nadenkt over een mogelijk vervolg, dus voor de fans is het duimen en afwachten.

NieuwsFilm

meest populair