Netflix komt met grote kerstfilm: 'A Boy Called Christmas'

Netflix komt met grote kerstfilm: 'A Boy Called Christmas'

Check gelijk de eerste trailer.

Netflix heeft de smaak te pakken als het gaat om kerstfilms. Denk maar aan de twee The Christmas Chronicles-films en uiteraard de zeer succesvolle animatiefilm Klaus. Nu komt de streamingdienst met A Boy Called Christmas.

Er zijn heel wat bekende namen in de kerstfilm te zien. Wat te denken van Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant (stem), Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent en Maggie Smith.

Trailer
De regie lag in handen van Gil Kenan (City of Ember, Poltergeist), die het gelijknamige boek uit 2015 van schrijver Matt Haig verfilmde.


In A Boy Called Christmas is Nikolas een doodgewone jongen die op een buitengewoon avontuur vertrekt naar het besneeuwde noorden, op zoek naar zijn vader die op een zoektocht is naar het legendarische Elfen dorp, Elfhelm.

Samen met het eigenwijze rendier Blitzen en een trouwe muis ontdekt Nikolas al snel zijn lotsbestemming in dit magische, komische en vertederende verhaal dat bewijst dat niets onmogelijk is.

Vanaf 24 november staat Een jongen met de naam Kerstmis op Netflix. Hieronder ook de Nederlandstalige trailer.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair