'Game of Thrones' ster in trailer 'Cyrano'

'Game of Thrones' ster in trailer 'Cyrano'

Peter Dinklage steelt weer de show.

Van de regisseur van onder meer Darkest Hour en Pride & Prejudice verschijnt binnenkort een nieuwe film vol emoties. De hoofdrol in Cyrano gaf Joe Wright dit keer van Peter Dinklage, uiteraard bekend van zijn ijzersterke rol als Tyrion Lannister in Game of Thrones.

De film wordt door Universal Pictures omschreven als een "symfonie van emoties met muziek, romantiek en schoonheid, een nieuwe versie van het tijdloze verhaal over een hartverscheurende driehoeksrelatie."

Trailer Cyrano met Peter Dinklage
Hieronder zie je de trailer voor Cyrano waarin je naast Dinklage ook rollen zien voor onder meer Haley Bennett en Kelvin Harrison Jr.


In de film zien we dat Cyrano de Bergerac (Dinklage) zijn tijd vooruit is en niet alleen een briljant zwaardvechter in duels is, maar ook uiterst bedreven is in het verbale steekspel. Maar omdat hij ervan overtuigd is dat hij vanwege zijn uiterlijk nooit het hart zal veroveren van een toegewijde vriendin, de bevallige Roxanne (Bennett), heeft hij haar nooit deelgenoot gemaakt van zijn gevoelens. Bovendien is Roxanne tot over haar oren verliefd op Christian (Harrison Jr.).

Cyrano draait vanaf 13 januari 2022 in de bioscoop. Hieronder ook het affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair