Joaquin Phoenix dan eindelijk over een 'Joker 2'

Joaquin Phoenix dan eindelijk over een 'Joker 2'

De acteur vertelt over de kans op een Joker 2.

Komt er dan toch een Joker 2, met acteur Joaquin Phoenix weer als de grote en iconische schurk van het DC-filmuniversum? Dat lijkt een legitieme vraag intussen.

De afgelopen tijd pushte Warner Bros. naar verluidt voor zo'n vervolg. Gek is dat niet, want Joker bracht meer dan 1 miljard dollar op aan de box office en won twee Oscars (voor de beste acteur en beste componist). Regisseur Todd Phillips gaf zelfs al toe dat hij nadacht over een vervolg, en dat hij aan een scenario werkt.

Krijgen we een vervolg?
Hoewel de sterren allemaal op de juiste lijn lijken te staan, is het nog altijd niet heel concreet geworden. Acteur Phoenix vertelde recent tegenover The Playlist het volgende over de mogelijke tweede film:

"Ik bedoel, ik weet het niet. Vanaf het moment dat we opnamen tot, nou ja, we wisten dat hij echt een interessante kerel was. Er zijn nog dingen die we met hem kunnen doen, verder kunnen verkennen. Maar of we dat gaan doen? Ik weet het niet," aldus Phoenix.

Naar verluidt bood Warner Bros. de acteur en regisseur meer dan 50 miljoen dollar voor nog eens twee films. Maar Phoenix weet dus nog niets concreet, en dus zo hij zomaar eens terug kunnen keren.

NieuwsFilm

meest populair