'Halloween Ends' krijgt een tijdsprong

'Halloween Ends' krijgt een tijdsprong

Halloween Ends maakt een tijdsprong horen we nu.

Na het succes van Halloween in 2018, besloten Blumhouse en Universal Pictures om er een dubbelgroot schepje bovenop te doen met de slasher-franchise. Er komen nog twee delen van regisseur David Gordon Green.

De eerste daarvan, Halloween Kills, staat op het punt om uit te komen. En dan krijgen we het 'einde' van de trilogie te zien met Halloween Ends. Daar is weinig over bekend, behalve dat degenen die Kills overleven erin te zien zijn. Maar vandaag is er nog een klein detail.

Een tijdsprong
De film die in 2022 uit moet komen zal zich niet direct na Halloween Kills afspelen. In plaats daarvan wordt er een sprong in de tijd gemaakt, wat niet het geval is met Kills.

Dat onthulde Green tijdens een interview met de Reel Blend-podcast. Er zit "een beetje een tijdsprong" tussen Halloween Kills en Halloween Ends.

Bovendien moet de film een einde maken aan de strijd tussen Laurie Strode en Michael Myers. "We hebben getekend voor drie films met Michael Myers. Maar ik zou het geweldig vinden om door te gaan", vertelde Green recent nog. "Maar op dit moment zijn er geen plannen voor ons om betrokken te zijn na deze derde film."

NieuwsFilm

meest populair