HBO Max komt volgend jaar naar Nederland en onthult eerste beelden 'Game of Thrones'-prequel

HBO Max komt volgend jaar naar Nederland en onthult eerste beelden 'Game of Thrones'-prequel

Check hier de eerste beelden van House of the Dragon.

Vandaag werd tijdens een livestream evenement van WarnerMedia bekendgemaakt dat HBO Max inderdaad volgend jaar naar Nederland komt.

Op 26 oktober zal de streamingdienst beschikbaar worden gemaakt in onder meer Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. Volgend jaar volgen nog eens 21 landen, waaronder Nederland. Wanneer precies is nog niet bekend, voor nieuws daarover zullen we vermoedelijk tot volgend jaar ergens moeten wachten.

Kosten en aanbod
Hoeveel de streamingdienst gaat kosten is ook nog niet helemaal zeker, maar vermoedelijk kunnen we wel afgaan op de prijs van een abonnement in andere landen. In Finland kost 't bijvoorbeeld 8,99 euro per maand als je HBO Max neemt.

Maar er komt, net als bij Disney+, een variant waarbij je een jaarabonnement kan nemen om korting te scoren. Bij HBO Max gaat het dan om iets meer dan 30% korting, waarmee de prijs per maand op 5,99 euro uitkomt. Mogelijk komt zo'n abonnementsmodel ook naar Nederland.

Tijdens het event werden ook beelden vertoond van de aankomende Game of Thrones-prequel House of the Dragon. Dat is de eerste van vele geplande series in de franchise, die de dienst op de kaart moeten zetten. Hieronder de beelden:



NieuwsFilm

meest populair