Cool 'Doctor Strange'-symbool combineert de tovenaar met Scarlet Witch

Cool 'Doctor Strange'-symbool combineert de tovenaar met Scarlet Witch

Dat ziet er toch gaaf uit?

Het stuntteam dat op de set van Doctor Strange in the Multiverse of Madness actief was, kreeg nadat de opnames afgerond waren, een opvallende wrap gift mee naar huis.

De pet die zij kregen draagt namelijk een bijzonder gecombineerd logo. We zien een combinatie van het logo van het Sanctum Sanctorum en de tiara of kroon zo je wil van Scarlet Witch.

Nieuwe Doctor Strange-film
De vervolgfilm wordt geregisseerd door Sam Raimi, die het stokje overnam van Scott Derrickson. De film laat zien hoe de hoofdpersoon omgaat met het multiversum, dat geopend werd met de series Loki en WandaVision.

We weten dat de Scarlet Witch een belangrijke rol krijgt in deze nieuwe bioscoopfilm, naast Doctor Strange. De crossover tussen de twee is duidelijk ook op promo-materiaal dat crewleden mee naar huis kregen te zien.

Op Twitter zie je de foto van het stuntteam en het nieuwe logo:



Opmerkelijk genoeg zijn er maar weinig details gelekt rond de film. Duidelijk is dat de Scarlet Witch een grote rol krijgt, en dat het multiversum een grote rol heeft. Het verhaal is wel dat zij in eerste instantie een tegenstander zal blijken.

NieuwsFilm

meest populair