Deze acteur wil Robin worden van Robert Pattinsons 'The Batman'

Deze acteur wil Robin worden van Robert Pattinsons 'The Batman'

Dat zou pas hilarisch zijn!

De Boy Wonder is niet meer te zien geweest in een bioscoopfilm, sinds we de film Batman & Robin te zien kregen. Dat is zo'n vijfentwintig jaar geleden. Maar we hebben wel meerdere hints gehad naar de verschijning van de sidekick van Batman.

Zo onthulde het epiloog van de Dark Knight-trilogie dat John Blake in werkelijkheid Robin heette en zagen we hem de Batcave ontdekken. Ook zagen we teases van Robin in de DCEU-films van Zack Snyder. Hoe dan ook, lijkt Robin niet te zitten in de reboot van Robert Pattinson. Maar als een acteur de kans krijgt, dan gebeurt dat wat hem betreft wel gewoon.

Robin spelen
Acteur Tanner Buchanan speelt in de serie Cobra Kai van Netflix. Tijdens de Just for Variety-podcast laat Buchanan weten heel graag de rol te willen spelen.

"Vanaf het moment dat ik erachter kwam dat Robert Pattinson de rol van Batman zou spelen - en hij is een van mijn favoriete acteurs - had ik het gevoel dat ik zijn Robin zou moeten spelen. Dat is mijn rol. Die moet ik echt spelen. Ik weet niet of hij een Robin krijgt, maar ik ga mijn best doen om hem over te halen dat ik de rol mag spelen," aldus Buchanan.

"Hij is altijd een van mijn favorieten geweest. Ik ben opgegroeid met het lezen van Teen Titans, de cartoon en al die dingen. Zelfs toen ik klein was wilde ik Robin zijn. Ik wilde Robin zijn. Dus hey, als Robert Pattinson een Robin nodig heeft, dan ga ik ervoor vechten."

NieuwsFilm

meest populair