Zoë Kravitz: "Zo wist ik de Catwoman-rol voor 'The Batman' te bemachtigen"

Zoë Kravitz: "Zo wist ik de Catwoman-rol voor 'The Batman' te bemachtigen"

De actrice werd gekozen door regisseur Matt Reeves na de nodige gesprekken te hebben gevoerd.

Miljoenen filmfanaten zijn benieuwd hoe Robert Pattinson het gaat doen als Batman. De eerste beelden werden erg sterk onthaald, waarin we ook Zoë Kravitz als Catwoman voorbij zagen komen. In een recent interview laat zij weten hoe ze de rol wist te bemachtigen.

Zo begint de actrice: "Toen ik het script had gelezen wilde Matt (Reeves, de regisseur) het over het project hebben, om te zien wat ik er van dacht en of we op dezelfde golflengte zitten. Ik kende hem nog niet zo goed, maar ik wilde de rol heel graag. Het is hartverscheurend wanneer je niet gekozen wordt, dus ik stak er heel veel energie in!"

Auditie
Kravitz, eveneens bekend van blockbusters als Mad Max: Fury Road en Fantastic Beasts, deed dan ook haar best om lief en enthousiast over te komen. Zo gaat ze verder: "Waar ik voornamelijk rekening mee hield was om zo aangenaam en sympathiek mogelijk te zijn."

"Ik wilde echter wel trouw blijven aan mijn eigen ik, dus ik prees het script niet de hemel in, maar deed de auditie met enorm veel energie. Ik probeerde te laten zien en een idee te geven van hoe het zou zijn om met mij samen te werken".

Succes
Dit ging Kravitz goed af: "Ik zei wat ik dacht en stelde de nodige vragen, wat Matt volgens mij op prijs stelt. Ik wilde hem laten zien hoe ik me voel en wat ik zie in het personage. Ik geloof dat dat de reden is waarom ik de rol kreeg."

"Matt is een fantastische regisseur en we hebben het lang over het personage gehad. Ik had een paar ideeën voor Catwoman, en hij luisterde aandachtig. Hij luistert naar zijn acteurs en gaat graag in detail in op alles wat met de film te maken heeft'."

The Batman staat gepland voor maart 2022.

NieuwsFilm

meest populair