Zwoele Zendaya in nachtjurkje ligt er lekker bij op Insta-foto

Zwoele Zendaya in nachtjurkje ligt er lekker bij op Insta-foto

De Spider-Man actrice op haar best?

Mocht je naar Dune in de bioscoop zijn geweest, dan zag je ook Zendaya in beeld verschijnen. De afgelopen jaren maakte de nog jonge actrice al naam met optredens in een aantal andere grote Hollywoodblockbusters. Daarnaast is ze ook nog eens gewild model.

Uiteraard is Zendaya - met Zendaya Maree Stoermer Coleman als volledige naam - vooral bekend van haar rol als MJ in de Spider-Man films in het Marvel Cinematic Universe. Later dit jaar zien we haar opnieuw als het oogappeltje van Peter Parker in Spider-Man: No Way Home.

Dit jaar dook ze ook al op in Space Jam: A New Legacy en Netflix' Malcolm & Marie. Komende periode lijkt ze aan de slag te gaan met Dune: Part Two en Francis Ford Coppola's Megalopolis met ook Oscar Isaac, Cate Blanchett, Michelle Pfeiffer, Jessica Lange, Forest Whitaker, James Caan en Jon Voight.

Zwoel op Instagram
Zendaya maakt ook indruk op Instagram. Ze plaatst op de social heel wat foto's van rode loper-momentjes en van shoots voor bekende modebladen. Dit keer plaatste ze een mooie foto uit de Britse Vogue. Check deze via onderstaande link.


Zien hoe de 24 jarige Zendaya eruit ziet in haar nachtjurkje? Check de foto op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair