Marvel Studios bevestigt een belangrijk detail van 'Eternals'

Marvel Studios bevestigt een belangrijk detail van 'Eternals'

De film Eternals speelt zich over twee tijdsperiodes af.

Marvel Cinematic Universe-film Eternals is een van de meest ambitieuze projecten tot nu toe in de franchise. Het wordt een saga die zich over duizenden jaren afspeelt, met meer dan een dozijn nieuwe personages.

Elk van die personages krijgt nog een eigen achtergrond, motivatie, en een reden waarom elk personage jaren in de schaduwen geleefd heeft. Bovendien moet de film eindigen met een duidelijk nieuw superheldenteam. Nu blijkt dat Marvel het nog een tandje ambitieuzer gemaakt heeft.

Twee periodes
Marvel heeft in een recent persbericht bevestigd dat het narratief zich over twee periodes af gaat spelen.

"Het verhaal speelt zich in twee tijdperiodes af. Een verhaallijn speelt zich af in het verleden, toen ze nog als formidabel team en een hechte familie werkten. De tweede verhaallijn is in het heden, als de groep uit elkaar gevallen is, content om onder de mensen te leven en zich in het openbaar te verschuilen. De bedreiging van de Deviants, die weer terug zijn en het voortbestaan van de mensheid bedreigen, betekent dat de Eternals hun meningsverschillen aan de kant moeten schuiven en hergroeperen."

Geen wonder dat de geruchten gaan dat Eternals de tweede langste Marvel-film in de geschiedenis is! De film is in november te zien.

NieuwsFilm

meest populair