Heeft 'Eternals'-regisseuse Chloé Zhao al getekend voor een Star Wars-film?

Heeft 'Eternals'-regisseuse Chloé Zhao al getekend voor een Star Wars-film?

Fans speculeren er op los na een recent interview.

Chloé Zhao wist hoge ogen te gooien met films als The Rider en voornamelijk Nomadland. Met Marvel's Eternals gooit de regisseuse het over een hele andere boeg en maakt ze een blockbuster. Deze trend zet ze misschien wel door, aangezien het gerucht de ronde doet dat ze een Star Wars-film gaat maken!

Tijdens een recent interview met het Britse filmmagazine Empire werd Zhao gevraagd of ze na haar Marvel-film interesse zou hebben in het maken van een Star Wars-film. Het antwoord van de regisseuse laat echter denken dat ze al gesprekken heeft gevoerd met het productiehuis Lucasfilm.

Reactie
Zo zegt Zhao: "Ik moet nu heel goed op mijn woorden letten! Laat ik het er gewoon op houden dat ik een enorme Star Wars-fan ben, aangezien dit hele universum een heel belangrijk deel van mijn leven was!"

Bekijk het stukje uit het interview hieronder.



Fraser's bericht
Door deze uitspraken denken sommige filmfanaten dat Zhao al getekend heeft voor een Star Wars-film. Anderen hebben het weer over het geheimzinnige project dat Zhao deze zomer maakte samen met Greig Fraser, de cameraman van blockbusters als Dune en The Batman, maar ook Star Wars-projecten als Rogue One en The Mandalorian.

Fraser kondigde het nieuws namelijk zelf aan op Instagram enkele maanden geleden, maar dit bericht werd snel verwijderd. Hopen jullie dat het gaat om een Star Wars-film, of dat de regisseuse toch weer aan de slag gaat met kleinere films?

NieuwsFilm

meest populair