Alle (aankomende) Stephen King-films van Netflix

Alle (aankomende) Stephen King-films van Netflix

Netflix is dol op Stephen King.

Netflix heeft wat met verfilmingen van de boeken van Stephen King, de King of Horror. Er verschenen als drie Netflix Originals gebaseerd op Kings verhalen en er zijn er ook nog een aantal onderweg. Hieronder een overzicht.

1922

Regie: Zak Hilditch | Hoofdrollen: Thomas Jane, Neal McDonough, Brian d'Arcy James, Molly Parker, Dylan Schmid, Graeme Duffy, Bruce Blain | Kijk nu



Uit financieel winstbejag wordt Wilfred James ertoe bewogen om samen met zijn tienerzoon zijn vrouw te vermoorden. Bij het begraven van het lijk gebeurt er iets vreemds, ze worden belaagd door ratten. Wilfred is ervan overtuigd dat de geest van zijn overleden vrouw de oorzaak is van zijn kwellingen.

Gerald's Game

Regie: Mike Flanagan | Hoofdrollen: Carla Gugino, Bruce Greenwood, Henry Thomas, Carel Struycken, Kate Siegel, Kimberly Battista, Chuck Borden | Kijk nu



Een vrouw zit vastgebonden aan bed en doodt per ongeluk haar echtgenoot. Ze realiseert zich dat ze niet weg kan en heeft weinig hoop op redding. Op een gegeven moment nemen de stemmen in haar hoofd het over.

In the High Grass

Regie: Vincenzo Natali | Hoofdrollen: Patrick Wilson, Harrison Gilbertson, Rachel Wilson, Tiffany Helm, Laysla De Oliveira, Will Buie Jr. | Kijk nu



Tijdens hun tour door Kansas horen een broer en zus een jongetje om hulp roepen vanuit een veld met hoog gras. Ze besluiten het jongetje hulp aan te bieden, maar vinden al snel geen uitweg meer in het hoge gras. Daarnaast blijkt dat er iets kwaadaardigs schuil gaat in het veld.

Aanstaande Stephen King-films van Netflix

Netflix werkt op dit moment aan de film Mr. Harrigan's Phone van regisseur John Lee Hancock en op de streamingdienst moet ook de serie The Talisman van de Duffer Brothers verschijnen.

Overigens vind je op dit moment op Netflix ook de King-films Pet Sematary (1989 en 2019-versies), Christine, Doctor Sleep, Secret Window en It: Chapter Two en de serie The Mist. Dit zijn geen originele Netflix-producties.

NieuwsFilm

meest populair