'Bond 26': Dit weten we al over de volgende James Bond-film

'Bond 26': Dit weten we al over de volgende James Bond-film

We kunnen je al een paar kleine dingen vertellen.

De langverwachte release van Bond-film No Time to Die markeert het einde van de vijftien jaar durende periode van Daniel Craig als 007. De koning is dus dood, en lang leve de koning. Vandaag vertellen we je over Bond 26.

Goed, vooropgesteld is nog niet zo heel erg veel bekend over de volgende Bond-film. Gek is dat niet, want de makers wilden Daniel Craig tijd geven om afscheid te nemen en in de spotlight te staan. Volgend jaar zouden ze echt beginnen met casten, al kan dat natuurlijk allang achter de schermen gaande zijn.

Wat weten we al?
Elke keer als er een nieuwe James Bond-acteur komt, zien we de franchise veranderen. En dat zal nu ook gaan gebeuren.

Vermoedelijk blijft James Bond gewoon een man. Dat vertelde co-schrijver Phoebe Waller-Bridge al, en producent Barbara Broccoli vindt ook dat Bond een man moet blijven. Hoewel niets vast gebijteld staat, lijkt de kans daarmee klein dat James Bond voor het eerst gespeeld zal worden door een vrouw.

Wie wordt de nieuwe Bond?
Wie de nieuwe Bond gaat worden is zeker niet bekend. Wel worden veel verschillende namen heel regelmatig benoemd.

Zo is Tom Hardy bij bookmakers een van de topfavorieten, samen met Idris Elba en acteur Henry Cavill. Ook horen we vaak de naam van Regé-Jean Page voorbij komen, nadat hij succes boekte met de serie Bridgerton van Netflix.

Wie keren terug?
Hoewel James Bond opnieuw gecast zal worden, is de kans groot dat de acteurs die M, Q en Moneypenny spelen gewoon terugkeren. Zo speelde Desmond Llewelyn tussen 1963 en 1999 de rol van Q. En Judi Dench was twee Bond-era's te zien als M.

De kans is daarmee groot dat diverse acteurs terugkeren!

NieuwsFilm

meest populair