Hollywoodlegende in nieuwe Stephen King-film van Netflix

Hollywoodlegende in nieuwe Stephen King-film van Netflix

Oud en nieuw in volgende Stephen King-film van Netflix.

Ondertussen zijn er al wat Stephen King-films op Netflix verschenen en het is dus niet gek dat er meer boeken van de King of Horror worden verfilming door de streamingdienst. Een van de projecten die binnenkort in productie gaat is de film Mr. Harrigan's Phone.

Nu wordt via productiemaatschappij Blumhouse Productions bekend welke acteurs de hoofdrollen gaan spelen in de verfilming van het korte verhaal uit het boek If It Bleeds uit 2020. Eén van de acteurs zagen we recent nog in een andere King-verfilming.

Hoofdrolspelers in Mr. Harrigan's Phone
Hollywoodveteraan Donald Sutherland (The Hunger Games) en de jonge acteur Jaeden Martell (Knives Out) zijn aangetrokken om de hoofdrollen te spelen in Mr. Harrigan's Phone. Martell was even geleden nog te zien in de twee It-films.

De film van John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks) zou een toon hebben als Stand By Me en volgt een jongen in Maine die via een iPhone bevriend raakt met een oude en gepensioneerde miljardair genaamd Mr. Harrigan.

Wanneer meneer Harrigan sterft, stopt de tiener de telefoon in de zak van een vriendje. Wanneer ze een bericht achterlaten voor de overleden vriend, zijn ze geschokt dat hij een sms terugkrijgt vanuit de dood.



NieuwsFilm

meest populair