Disney+ kwam met een echte topfilm deze week

Disney+ kwam met een echte topfilm deze week

Het was een mooie week op de streamingdienst.

Sommige weken is het behoorlijk druk met nieuwe films op streamingdienst Disney+. Dat was deze week helaas niet het geval, maar Disney+ had wel een leuke verrassing.

Er werd slechts 1 nieuwe film toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Maar meteen een titel die normaliter nog een paar maanden op zich zou laten wachten.

De nieuwe film
De nieuwe release is Free Guy, de nieuwe film met Ryan Reynolds in de hoofdrol. Die is pas net in de bioscoop uitgekomen, iets meer dan 45 dagen geleden.

Free Guy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi, Camille Kostek
In 'Free Guy' ontdekt een bankbediende (Ryan Reynolds) dat hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame. Hij besluit de held van zijn eigen verhaal te worden.. een verhaal waar hij zelf de regie over heeft. Nu hij zich in een wereld bevindt zonder grenzen, is hij vastberaden om op zijn eigen manier de wereld te redden.. voor het te laat is.

Wellicht dat Disney+ straks ervoor kiest om vaker films binnen die termijn online te zetten? Mocht dat het geval zijn, dan is dat een interessant perspectief voor de streamingdienst!

NieuwsFilm

meest populair