Matthew Vaughn's spionagefilm 'Argylle' vindt weer nieuw castlid

Matthew Vaughn's spionagefilm 'Argylle' vindt weer nieuw castlid

Het wordt mooi rond Argylle!

Tony Award-genomineerd actrice Ariana DeBose heeft getekend voor een rol in de film Argylle, een nieuwe actiefilm die Matthew Vaughn regisseert voor release op streamingdienst Apple TV+.

DeBose tekent daarmee voor een cast die voor het grootste deel uit bekende Hollywood-sterren bestaat. Denk maar aan hoofdrolspelers als Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston en Samuel L. Jackson. Naast hen is ook Dua Lipa te zien, die haar acteerdebuut maakt en muziek schrijft voor de film.

Argylle
De opnames van Argylle zijn al begonnen en vinden plaats in Europa.

Er is nog maar weinig bekend over het project, maar het is gebaseerd op een aankomend spionageboek van schrijfster Elly Conway.

Centraal staat 's werelds beste spion, die de codenaam Argylle heeft. Hij raakt verzeild in een wereldwijd avontuur, en dus vinden opnames onder meer plaats in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en meerdere andere landen.

Het boek moet volgend jaar uitkomen en de verwachtingen zijn zo hooggespannen dat Apple TV+ al drie films besteld schijnt te hebben. Er is nog geen releasedatum bekend.

NieuwsFilm

meest populair