Blondine Dove Cameron houdt haar rondingen net verscholen op Insta-foto

Blondine Dove Cameron houdt haar rondingen net verscholen op Insta-foto

De blondine weet hoe ze de aandacht trekt.

De actrice Dove Cameron is (nog) niet de bekendste naam uit Hollywood, maar stap voor stap weet ze meer in de picture te komen. Dit doet ze niet alleen via films en series, maar ook zeker via Instagram.

De in Bainbridge Island, Washington geboren blondine wist haar faam te behalen via de dubbelrol in de sitcom Liv and Maddie en ze is ook te zien in de filmreeks Descendants. Later mocht ze het personage Ruby Hale spelen in de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D..

Ook op het witte doek maakt ze stappen. Zo was ze te zien in Barely Lethal uit 2015 met ook Hailee Steinfeld, Jessica Alba en Samuel L. Jackson en sprak ze de stem in van Ella in de animatiefilm The Angry Birds Movie 2 uit 2019. Ze zal binnenkort opduiken naast Boyd Holbrook in Vengeance en ze speelt met Megan Fox in Good Mourning with a U.

Verhullend op Instagram
Dove weet ook hoe ze met Instagram moet omgaan. Als je haar foto's op de social bekijkt, dan blijkt ze behoorlijk aan het sjansen met haar volgers. Ook nu. "hello 🧼" is haar enige reactie bij een foto die e.e.a. opzettelijk verscholen houdt.


Zien wat de 25 jarige Dove Cameron net niet laat zien? Check de foto op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair