Daniel Craig vond het 'No Time to Die'-lied van Billie Eilish eigenlijk helemaal niets aan

Daniel Craig vond het 'No Time to Die'-lied van Billie Eilish eigenlijk helemaal niets aan

Hij had er niks mee in eerste instantie.

Het ene nummer dat gemaakt wordt voor een James Bond-film is een hit, het andere valt enorm tegen. Voor acteur Daniel Craig blijkt te gelden dat hij in eerste instantie geen fan was van het lied voor zijn afscheidsfilm, No Time To Die.

Voor No Time To Die wisten de makers niemand minder dan Billie Eilish en haar broer Finneas O'Connell aan te trekken. Ze schreven het nummer No Time To Die in samenwerking met producent Stephen Lipson en componist Hans Zimmer, met wie ze werkten terwijl ze drie dagen in een tourbus zaten.

No Time To Die
Het nummer voor No Time To Die werd al in februari 2020 uitgebracht, twee maanden voor de oorspronkelijk beoogde releasedatum van de film.

Nu kun je het nummer dan eindelijk in de context van de film zien. En blijkt dat acteur Daniel Craig in eerste instantie helemaal geen fan was.

Craig twijfelde vooral of de film wel de "emotionele climax" vormde voor zijn 007. Pas nadat Lipson het liet speelde voor Craig in de studio, bleek hij er weg van te zijn, en "werden de wielen in gang gezet."

NieuwsFilm

meest populair