De eerste recensies James Bond 25 'No Time to Die' zijn binnen!

De eerste recensies James Bond 25 'No Time to Die' zijn binnen!

Hoe bevalt het afscheid van Daniel Craig als James Bond?

De eerste recensies van Bond-film No Time to Die zijn binnen. De film is het afscheid van acteur Daniel Craig als James Bond en een speciale: de 25ste in de franchise.

De nieuwe film is vanaf vannacht (in heel wat bioscopen om 00:07u) te zien. Daarmee komt er officieel een einde aan vijftien jaar voor Daniel Craig als Bond, een vrij unieke ook die voor het eerst echt een overkoepelend verhaal kreeg. Maar bevalt dit afscheid?

De eerste recensies
De eerste recensies lijken erg positief te zijn. De laatste keer van Craig wordt geprezen om de nieuwe narratieve richting die hij de franchise in neemt. Tegelijk is de film wel iets te lang. Hoe dan ook heeft de film po moment van schrijven op RottenTomatoes een score van 87 procent op 68 recensies.

We doen een greep uit de recensies:

The Guardian: "No Time to Die is een ontzagwekkende, exotisch zelfbewuste, grappige film vol zelfvertrouwen. En bovenal is de film groots: met grote actie, grote humor, grote stunts en hoe digitaal het ook bedacht is en hoe vergezocht No Time to Die bij vlagen ook is, hij ziet eruit alsof hij zich afspeelt in de echte wereld, een grote open plek waar we allemaal naar verlangen."

Deadline: "Nadat we zo lang hebben moeten wachten op No time to Die, en wat we hebben moeten meemaken (verlangend naar een leuke actiefilm), weet hij vooral te leveren. Maar stuurt ons vervolgens terug de straat op met niet het beste humeur. Ik wil James Bond kijken en mij daarna goed voelen. Dat is het punt van deze films. Niet om je verloren te voelen, dat hebben we genoeg gehad de laatste tijd. Maar ik denk dat zelfs onze oude vriend James er niet meer is om ons een geluksgevoel te geven."

Digital Spy: "Fukunaga laat heel wat prima achtervolgingen, explosies, stunts en een grote finale van een uur op het eilandfort Safin zien. Maar er ligt net zoveel focus op de mensen, hun conflicten en complicaties en de complexiteiten hier als op de snelle actie."

The Wrap: "Het lot van No Time to Die in de ranglijsten van Bond-films vereist nog wat extra keren kijken. Er zitten namelijk momenten in die de fans zullen verdelen. Als ervaring levert 'ie echter wat je verwacht van een 007-film, met wat verrassingen en een onderhoudende, meeslepende en gedurfde finale voor Daniel Craig."

NieuwsFilm

meest populair