'Once Upon a Time in Hollywood'-actrice denkt dat Shia LaBeouf FKA Twigs mishandeld heeft

'Once Upon a Time in Hollywood'-actrice denkt dat Shia LaBeouf FKA Twigs mishandeld heeft

Margaret Qualley staat achter een andere ex van de bekende acteur.

Shia LaBeouf kwam eind vorig jaar negatief in het nieuws, toen zijn ex-vriendin FKA Twigs hem beschuldigde van mishandeling, aanranding en het toebrengen van emotioneel leed. Een andere ex van LaBeouf, Margaret Qualley, zegt nu dat ze achter FKA staat.

Qualley, o.a. bekend van Once Upon a Time in Hollywood, heeft maar kort een relatie gehad met de acteur. Ze waren ongeveer twee maanden samen, van december 2020 tot januari 2021. Gedurende die tijd deelde FKA haar choquerende verhaal over LaBeouf, wat voor Qualley aanleiding was om een punt achter haar relatie met de Transformers-acteur te zetten.

Reactie
Nu, bijna een jaar later, laat de actrice van zich horen. Eerder dit jaar bedankte Qualley FKA al voor het delen van haar verhaal, maar nu laat ze ook weten volledig achter haar te staan en haar verhaal te geloven.

Ondanks het feit dat LaBeouf zegt dat de aanklacht niet klopt, gelooft Qualley FKA Twigs wel. Zo zegt de actrice: "Het is voor mij belangrijk dat zij weet dat ik haar geloof en steun. Dat is de simpele reden waarom ik nu van me laat horen."

Relatie
Ondanks het feit dat Qualley verder niet veel loslaat over haar korte relatie met LaBeouf, zegt ze bepaalde doelen voor ogen te hebben wat betreft de ideale relatie. Zo gaat ze verder: "Ik heb er altijd van gedroomd te trouwen. Dat is waarschijnlijk het meisjesachtige deel in mij, dat al jarenlang nadenkt over de perfecte bruiloft."

"Een grote, dronken bruiloft met een niet al te lange jurk, zodat ik kan dansen. Ik wil ook graag kinderen, dus in die zin ben ik wel een echte romanticus!" Blijkbaar was LaBeouf dus niet de perfecte partner voor haar, want lang hield ze het niet met hem vol.

NieuwsFilm

meest populair