Hier gaat 'The Old Guard 2' met Charlize Theron over

Hier gaat 'The Old Guard 2' met Charlize Theron over

Het vervolg zou snel opgenomen gaan worden.

Verleden jaar verscheen op Netflix de soort van superhelden-actiefilm The Old Guard en volgens de streamingdienst werd deze erg goed bekeken. Ondertussen wordt er gewerkt aan het vervolg en nu weten we iets meer over het plot.

De eerste film werd nog geregisseerd door Gina Prince-Bythewood, maar zij zal nu alleen produceren. De regie komt in handen van Victoria Mahoney.

Waar gaat The Old Guard 2 over?
Het tweede deel zal de draad oppakken waar het eerste eindigde en dat is niet gek gezien de terugkeer van Quynh (Veronica Ngo) in de post credit scène. Ze zal het opnemen tegen in ieder geval Andy van actrice Charlize Theron.

Tijdens het recente online event TUDUM zei Theron dat haar personage in het vervolg "opnieuw zal strijden tegen de dingen die ze niet kan veranderen aan haar eigen leven." En dat zal ongetwijfeld haar in deel één verkregen onsterfelijkheid zijn.


Hieronder de synopsis van het tweede deel van de comicreeks waarop The Old Guard 2 is gebaseerd:

"Als je net zo lang oorlog hebt gevoerd als Andy en haar team, heb je meer dan een beetje bebloede handen. Nu is de dag aangebroken om de zonden uit het verleden onder ogen te zien. Maar terwijl Nile worstelt om vrede te sluiten met het team, keert de laatste persoon die Andy ooit verwachtte terug te zien terug, niet alleen om uit te dagen waar Andy in gelooft, maar ook waarvoor het team voor wil vechten."

NieuwsFilm

meest populair