Nog meer bewijs dat 'Spider-Man: No Way Home' met grote verrassingen komt?

Nog meer bewijs dat 'Spider-Man: No Way Home' met grote verrassingen komt?

De derde Spider-Man gaat ons verrassen.

De recente eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home had gelijk enkele onthullingen voor de fans. Zo zagen we Doctor Octopus van Alfred Molina en was er een hint naar Green Goblin van Willem Dafoe. Maar er is zeker meer! LET OP: SPOILERS!


In de trailer wordt ook gehint naar de komst van Electro van Jamie Foxx, maar er staat ons veel meer te wachten. Zo worden er nog veel meer schurken uit de eerdere Spider-Man films verwacht. Maar we kunnen waarschijnlijk ook de Spider-Mannen van Tobey Maguire en Andrew Garfield verwelkomen.

Eerder verscheen er al gelekte video vanaf de set van No Way Home, met daarin Garfield in een Spider-Man pak. Check die video nogmaals op de Twitter-pagina van Juankz ^^. Nu is er ook een video opgedoken waarin Garfield te zien zou zijn met Maguire.

In de video zou zelfs Tom Holland even opduiken. De beelden die te zien zijn op de Twitter-pagina van Gabriel Nerd Land zijn helaas wel erg wazig. Wat denk jij? Zijn de beelden echt, of is dit een hoop creatief geklungel van een bepaald slag Marvel-fans die wat social-aandacht willen?

Een misschien wel betere vraag: hoop jij dat de sterren uit Sam Raimi's Spider-Man (2002) en Marc Webbs The Amazing Spider-Man (2012) zich verenigen met de Peter Parker uit het Marvel Cinematic Universe?

NieuwsFilm

meest populair