'Spider-Man: No Way Home' zal Marvel-fans overrompelen met gedurfd, briljant concept

'Spider-Man: No Way Home' zal Marvel-fans overrompelen met gedurfd, briljant concept

De derde Spider-Man gaat tot discussie leiden.

Nog een paar maandjes en dan verschijnt Spider-Man: No Way Home in de wereldwijde bioscoopzalen. De Marvel-film van Sony Pictures die zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe (MCU) gaat de fans flink verbazen. Dit denkt Benedict Cumberbatch.

Sherlock-acteur Cumberbatch speelt in No Way Home weer de rol van Doctor Strange, een personage dat veel aandacht krijgt in Phase 4 van het MCU. De acteur vermoedt dat de film tot flink wat discussie zal leiden.

Gedurfd, briljant concept
"Ja, Spider-Man: No Way Home zal heel, heel leuk worden. Er zal veel discussie over ontstaan, dat weet ik zeker. De film is een gedurfd, briljant concept," deelde Cumberbatch met de Variety.

"De film heeft een grote ambitie. Ik heb hem nog niet gezien, maar ik denk dat die ambitie in alle opzichten is bereikt. En ik bedoel, zelfs op papier, de brutaliteit ervan, zo van: 'Hoe gaat dat in godsnaam werken?' vervolgde de Brit.

"Ik ben ook zo enthousiast over de mogelijkheid die ze krijgen om die ideeën te verkennen. Dus ja, ik ben echt geïnteresseerd naar hoe het eruit komt te zien. Maar ik ben er vrij zeker van dat het een hit zal worden," sluit Cumberbatch af.

Even geleden verscheen de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home die midden december in de bioscopen moet gaan verschijnen. Check de beelden hieronder!



NieuwsFilm

meest populair