Baywatch-babe Donna D'Errico kletsnat onder de douche op onthullende Insta-foto

Baywatch-babe Donna D'Errico kletsnat onder de douche op onthullende Insta-foto

De knappe actrice weet op te vallen op Instagram.

De in Dothan, Alabama geboren actrice en celeb Donna D'Errico is de laatste jaren zeker geen superster meer. De blondine verschijnt binnenkort wel weer eens naast een enorm grote naam. Ze is namelijk te zien in de actiethriller Survive the Game met Bruce Willis.

Dit jaar was ze ook al te zien in de scifi-film Escape from Area 51 en ze heeft binnenkort rollen in films als de misdaadthriller Frank and Penelope van en met Sean Patrick Flanery en 116 MacDougal over het befaamde "The Gaslight"-koffiehuis en eigenaar John Mitchell.

Uiteraard heeft ze haar faam te danken aan haar rol als Donna Marco in Baywatch Nights (1996 - 1997) en de moederserie Baywatch (1996 - 1998). Ook was ze te zien in Baywatch: White Thunder at Glacier Bay uit 1998.

Onder de douche op Instagram
Ondanks dat Donna al een paar jaar voorbij de 50 jaar is, zou je dit niet zeggen. De blondine ziet er vaak nog eerder uit als een 20 of 30-jarige, met dank aan... Nu zien we haar op Insta onder de douche en schrijft ze: "Korte vraag: wanneer begint het herfstweer?". Check de foto via onderstaande link.


Zien hoe de 53 jarige Donna onder haar douche staat? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair