Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Kate (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cedric Nicolas-Troyan | Cast: Mary Elizabeth Winstead, Woody Harrelson, Michiel Huisman, e.a.
Kate, een meedogenloze huurmoordenaar, heeft de opdracht gekregen om een lid van de yakuza in Tokio te doden. Bij de klus raakt ze echter vergiftigd, waardoor ze nog maar één dag te leven heeft. Kate zint op wraak en gaat trekkend door de straten van Tokio op zoek naar de dader voordat het te laat is.

#2 Afterlife of the Party (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Herek | Cast: Victoria Justice, Midori Francis, Robyn Scott, e.a.
Cassie leeft om te feesten en drinkt veel. Maar dan sterft ze vlak voor haar verjaardag door een bizar ongeluk. Nu moet ze hemel en aarde bewegen om de fouten uit haar leven recht te zetten. Hierbij wordt ze geholpen door haar beschermengel Val. Cassie wil vooral de band herstellen met haar beste vriendin Lisa, met wie ze vlak voor haar dood ruzie kreeg.

#3 Prey (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Sieben | Cast: David Kross, Hanno Koffler, Maria Ehrich, e.a.
Tijdens zijn vrijgezellenweekend, trekken Roman, zijn broer Albert en drie andere vrienden de wildernis in voor een wandeltocht. Maar wanneer een mysterieuze schutter kogels op hen begint af te vuren, verandert dit avontuur al snel in een wanhopige overlevingsstrijd.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair