Er is weer een nieuwe topfavoriet voor de rol van James Bond

Er is weer een nieuwe topfavoriet voor de rol van James Bond

Tom Hardy staat weer bovenaan.

Tom Hardy staat weer bovenaan de lijstjes van bookmakers als het aankomt op de kans dat hij Daniel Craig opvolgt als nieuwe James Bond. Craig neemt afscheid van de rol met de film No Time to Die, nadat hij vijfmaal de rol heeft gespeeld.

Craig is de zesde acteur die in de huid van Bond gekropen is sinds het personage in 1962 voor het eerst een eigen film kreeg. Craig leek eerder al te stoppen met de film Spectre in 2015, toen hij tijdens een interview aangaf nog liever z'n polsen door te snijden dan de rol nog eens te spelen.

Nieuwe favoriet
Zover kwam het natuurlijk uiteindelijk niet en dus is het afwachten wie de rol van Bond overneemt. Een tijdje stond Regé-Jean Page helemaal bovenaan, maar nu is Hardy weer de favoriet.

Tom Hardy zou een kans van 9/4 maken volgens Amerikaanse bookmakers en Page 16/5. Er is geen duidelijke indicatie waarom Page niet meer bovenaan staat. De kans dat hij de rol van Bond zou spelen groeide in elk geval flink toen bleek dat hij niet terug zou keren voor het tweede seizoen van de serie Bridgerton.

Andere namen die hoog op de lijst staan zijn Henry Cavill, Richard Madden, James Norton en Idris Elba. Laatstgenoemde wordt al net zo vaak in verbinding met de rol gebracht als Hardy.

Interessant is verder dat Lashana Lynch genoemd wordt als favoriet. Zij deelt de kansen van Elba, 9/1. Lynch is in No Time to Die te zien als Nomi, een nieuwe 00-agent die de 007-naam heeft overgenomen van Bond.

De theorie van sommige fans is al dat zij de rol nu overneemt.

NieuwsFilm

meest populair