Marvel-film 'Eternals' lijkt Disney+ over te slaan in november

Marvel-film 'Eternals' lijkt Disney+ over te slaan in november

De volgende MCU-film alleen in de bioscoop?

Begin deze maand verscheen Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings exclusief in de wereldwijde bioscoopzalen. Dit in tegenstelling tot Black Widow die ook op Disney+ verscheen. Nu lijkt de volgende film, Eternals ook alleen op het witte doek te debuteren.

Via The Hollywood Reporter-reporter Matthew Belloni wordt duidelijk dat Disney de Marvel-film Eternals een exclusieve bioscooprelease geeft. Belloni meldt in zijn 'What I'm Hearing...'-nieuwsbrief dat Disney die keuze onlangs heeft gemaakt.

Shang-Chi bewijst succes bioscopen
Belloni schrijft dat Disney-CEO Bob Chapek niet anders kan, aangezien hij Shang-Chi voor de uitdaging zette om financieel succesvol te zijn tijdens het Amerikaanse Labor Day-weekend. Normaal gesproken is dat geen enorm succesvol bioscoopweekend.

Toch haalde Shang-Chi in dat vierdaagse weekend $94 miljoen op en dat zou ervoor hebben gezorgd dat Chapek de volgende film Eternals geen hybride release kan geven.

Bioscoopfilms na 45 dagen op Disney+
Overigens zet Disney zijn bioscoopfilms nu na 45 dagen na de release op Disney+. Dit is flink wat weken eerder dan voor de coronacrisis. De vraag is of Disney de films dan ook tijdelijk alleen toegankelijk maakt via VIP-toegang, lees 21,99 euro bijbetaling.

NieuwsFilm

meest populair