Tom Cruise haalt een levensgevaarlijke stunt uit op foto's van 'Mission: Impossible 7'

Tom Cruise haalt een levensgevaarlijke stunt uit op foto's van 'Mission: Impossible 7'

Tom Cruise durft heel veel!

Nieuwe foto's laten zien hoe acteur Tom Cruise uit een helikopter springt voor een stunt in Mission: Impossible 7. De acteur keert in die film wederom terug als Ethan Hunt, een rol die hij al sinds 1996 speelt.

De opnames van de film zijn geplaagd door problemen en tegenslagen, met name door het coronavirus en crewleden die zich volgens Cruise niet voldoende aan de regels hielden. Uiteindelijk werd de film dan ook uitgesteld naar september 2022 en viel het plan om de achtste film direct na de zevende op te nemen in het water.

Gevaarlijke stunts
In elk van de Mission: Impossible-films voert Tom Cruise levensgevaarlijke en indrukwekkende stunts uit. Ook in deze film weer, bijvoorbeeld eentje waarin de acteur vermoedelijk over een rijdende trein gaat rennen.

Maar hij blijkt ook een gevaarlijke stunt uitgehaald te hebben met een helikopter. Hij blijkt daar meermaals uit gesprongen te zijn. Volgens omstanders, die foto's opstuurden naar de site Just Jared, sprong de acteur vier keer uit de helikopter.


Bekijk de foto's op de site Just Jared.



Het lijkt overigens een redelijk standaard stunt voor Cruise te zijn. In de franchise zagen we hem aan de buitenkant van de Burj Khalifa hangen en hing hij aan de zijkant van een opstijgend vliegtuig.

De gevaarlijkste stunt in de franchise zou in deze zevende film zitten. Daarin rijdt Cruise op een dirtbike van een klif, en laat hij de motor halverwege los om vervolgens met een parachute te landen.

NieuwsFilm

meest populair