Andrew Garfield blikt terug op 'The Amazing Spider-Man' en zijn relatie met Amy Pascal

Andrew Garfield blikt terug op 'The Amazing Spider-Man' en zijn relatie met Amy Pascal

Garfield had een duidelijke mening over de koers van het personage.

Andrew Garfield blijft volhouden dat hij niet terug zal keren als Peter Parker in Marvels Spider-Man: No Way Home, maar is niet beroerd om even terug te blikken op de The Amazing Spider-Man-films. Aan Variety laat hij weten erg dankbaar te zijn voor die kans.

"Dat was een schitterende tijd. Ik heb door deze films Emma Stone mogen leren kennen en Sally Field", begint hij.

Ook gaat Garfield in op zijn relatie met Amy Pascal, voormalig studiobazin van Sony en nog altijd betrokken als hoofdproducent van de Spider-Man-franchise.

Hij vertelt: "Ik had karma met Amy Pascal, die een soort moederfiguur voor me was. We hadden af en toe een ruzietje, maar aan het eind van de dag hielden we echt ontzettend van elkaar".

"We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk compromissen te sluiten als het ging om enerzijds de dingen die ik graag wilde doen met de rol en anderzijds haar behoeften als hoofd van de studio", vervolgt de acteur.

Ook Pascal zelf komt aan het woord. Zij is erg te spreken over Garfield. "Ik had eerder al met hem gewerkt aan een film [The Other Boleyn Girl], maar nadat David Fincher en ik hem zagen in een serie genaamd Red Riding, wist ik dat hij geniaal was", aldus de Hollywoodveteraan.

"Hij wist perfect het innerlijke leven van Peter als middelbare scholier aan te boren. Het straalt zoveel pathos en intelligentie uit", vervolgt ze. "Ik weet zeker dat er veel goede dingen op Andrews pad zullen komen".

NieuwsFilm

meest populair