Fan van 'Avatar: The Last Airbender'? Dan hebben we goed nieuws voor je

Fan van 'Avatar: The Last Airbender'? Dan hebben we goed nieuws voor je

Er zijn meerdere Avatar-films op komst.

De bedenkers van Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra werken aan een nieuwe serie, maar ook aan een bioscoopfilm in de franchise. Sterker nog, het blijkt dat ze nu aan meerdere films werken.

Brian Robbins is de CEO van Nickelodeon en verantwoordelijk voor content gericht op kinderen en families. Tijdens een interview vertelde hij over de nieuwe bioscoopfilms die gemaakt moeten worden in de franchise. En nee: het worden geen live-action films.

Animatiefilms maken
Bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko werkten enige tijd met Netflix samen aan een live-action serie rond Avatar: The Last Airbender. Ze stapten om creatieve meningsverschillen op, maar richtten vervolgens samen met Nickelodeon de Avatar Studios op.

Daarmee ontwikkelen ze nieuwe films en series in de franchise.

"Een van de grotere projecten waar we aan werken als het op de bioscoop aankomt, is Avatar. We hebben een deal getekend met de bedenkers van Avatar om hen weer terug naar de studio te halen. Ze zijn met Avatar Studios begonnen en nu druk bezig met de ontwikkeling van een reeks CG-films en een nieuwe Avatar-serie," aldus Robbins.

Het is niet bekend waar de films precies over moeten gaan, maar duidelijk is dat ze nieuwe delen van het Avatar-universum moeten verkennen.

NieuwsFilm

meest populair