Rose McGowan haalt snoeihard uit naar 'neppe' Oprah Winfrey

Rose McGowan haalt snoeihard uit naar 'neppe' Oprah Winfrey

Volgens de actrice is Oprah niet zo goed en lief als we allemaal denken...

Rose McGowan, o.a. bekend van de serie Charmed, had een hele belangrijke rol in de #MeToo-beweging. Zij was namelijk een van de eerste bekendheden die Harvey Weinstein beschuldigde van aanranding. Nu haalt McGowan ook uit naar Oprah Winfrey.

Zo deelde de actrice een zeven jaar oude foto, waarin Oprah de in ongenade gevallen producent op de wang kust. Dit gebeurde tijdens de Critics' Choice Movie Awards. Het kiekje is hieronder te zien.



Reactie
McGowan deelde de foto op haar Twitter, met de volgende tekst: ''Ik ben blij dat we eindelijk achter de lelijke waarheid van Oprah komen. Ik zou willen dat ze echt zo is zoals iedereen haar ziet, maar dat is gewoon niet zo.''

"Ze was goed bevriend met Weinstein en heeft de slachtoffers van Russel Simmon niet alleen in de steek gelaten maar ook kapotgemaakt. Het enige waar zij voor staat is het steunen van een ziek systeem, alleen om er zelf beter van te worden. Ze is zo nep als ze komen,"

Kritiek
Simmons is een Amerikaanse ondernemer, platenbaas en medeoprichter van het hip-hop-label Def Jam Recordings. Sinds 2017 gaat het echter hard bergafwaarts met zijn carrière, aangezien heel wat vrouwen Simmons hebben beschuldigd van seksuele intimidatie, aanranding en zelfs verkrachting.

Hier verscheen een documentaire over, genaamd On the Record, waar Oprah ook aan zou meewerken. Zij verliet echter het project, iets wat veel mensen niet goed begrepen. De bekende talkshowhost en actrice is nu ook onder vuur komen te liggen, nadat oude clips online zijn opgedoken, waarin Oprah Dolly Parton interviewde over plastische chirurgie en haar strijd tegen depressie.

NieuwsFilm

meest populair