James Bond-film 'No Time to Die' krijgt een laatste trailer

James Bond-film 'No Time to Die' krijgt een laatste trailer

Check hier de nieuwe beelden van No Time to Die!

MGM Studios heeft de allerlaatste trailer voor No Time to Die vrijgegeven. Die verbindt heel duidelijk het begin van de tijd van Daniel Craig als 007 met de laatste film die we gaan zien met deze incarnatie van James Bond.

De film gaat in oktober dan eindelijk in de bioscoop draaien. Wat wel moest voor MGM, nadat het miljoenen investeerde in marketing voor de film, waardoor het wel heel moeilijk wordt om hem uit te stellen en winst te maken.

De laatste trailer
Vandaag is er dus nog een allerlaatste trailer vrijgegeven. Die laat duidelijk zien dat er heel veel op het spel staat in de film:



No Time to Die wordt de laatste film van Daniel Craig als James Bond. "Dit is het. Daarmee zijn we klaar," vertelde Craig in een interview in 2020 met Entertainment Weekly. "Ik ben ontzettend dankbaar dat ik nog een keer terug kon keren. Deze film, wat mensen er ook van gaan vinden - wie weet wat ze gaan denken - iedereen heeft echt alles gegeven. We hebben ons best gedaan. En zo voelt het ook. Ik weet dat het simplistisch klinkt, maar zo is het."

De film laat zien dat Bond het turbulente leven van een spion achter zich gelaten heeft. Hij leidt een rustig leventje op Jamaica, maar zijn goede vriend Felix Leiter vraagt hem nog eenmaal in actie te komen, wat Bond doet. Het is persoonlijker dan ooit.

NieuwsFilm

meest populair