Eternals bundelen krachten op foto volgend groot Marvel-avontuur

Eternals bundelen krachten op foto volgend groot Marvel-avontuur

Deze week Shang-Chi, in november Eternals.

Van Oscarwinnares Chloé Zhao (Nomadland) verschijnt eind dit jaar een nieuw avontuur in het Marvel Cinematic Universe. We zagen er al twee trailers voor en dan hebben we het uiteraard over Eternals, de derde MCU-film in 2021.

Via Empire Magazine krijgen we nu een nieuwe blik op de Eternals. We zien ze verenigd, al dan niet in hun superheldenkostuums. De foto lijkt ook e.e.a. te verraden. De eeuwenoude helden zijn namelijk in een woestijn en een van de figuren visualiseert een driehoek, de vorm van het ruimteschip dat in de trailers werd onthuld.

Met Empire besprak producent Nate Moore de overeenkomsten met Zhao's Oscarwinnende film Nomadland. "Chloé is geïnteresseerd in het vertellen van verhalen over buitenstaanders die op drift raken in nieuwe werelden. Nomadland en Eternals delen beide dat DNA,", legt hij uit. "Nomadland heeft niet dezelfde toeters en bellen als Eternals, maar het heeft dezelfde thematische resonantie."

Eternals: begin november in de bioscoop
Hieronder de nieuwe foto met daarop van links naar rechts Lia McHugh als Sprite, Barry Keoghan als Druig, Kumail Nanjiani als Kingo, Brian Tyree Henry als Phalstos, Don Lee als Gilgamesh, Gemma Chan als Sersi en Richard Madden als Ikaris. De film draait vanaf 4 november dit jaar.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair