Wat verdwaalde 'Lord of the Rings'-acteur Elijah Wood wil in 'Star Wars' of Marvel-film spelen

Wat verdwaalde 'Lord of the Rings'-acteur Elijah Wood wil in 'Star Wars' of Marvel-film spelen

Elijah Wood kent een wisselende, maar prima carrière.

Acteur Elijah Wood kennen de meeste mensen uit de drie The Lord of the Rings-films van alweer bijna 20 jaar oud. De acteur kent sindsdien een wisselende carrière, maar hij weet nog altijd op te duiken in opvallende titels.

De afgelopen jaren speelde Wood in onder meer Maniac (2012), Cooties (2014), The Last Witch Hunter (2015) en The Trust (2016). Zeker niet altijd toppers.

Elijah Wood wil kans in Star Wars of Marvel
"Ik denk dat die films gewoon enorm leuk zijn," zei Wood in een gesprek met Entertainment Tonight. "Ik heb al een tijdje geen kans gehad om in een gigantische zandbak te spelen... Star Wars heeft de voorkeur omdat ik een grote Star Wars-fan ben."

"Zeker op het gebied van live-action, dat zou geweldig zijn. Maar werken aan een Marvel-film, ik bedoel... Op Twitter wordt de vraag gesteld of Marvel wel "film" is. Al dit soort shit. Of je nu van superheldenfilms houdt of niet, ze zijn enorm leuk. En die films zijn buitengewoon goed gemaakt. Ik denk dat het geweldig zou zijn om in dat universum te spelen. Het zou helemaal geweldig zijn, want het heeft zo'n krankzinnige omvang," aldus Wood.

De acteur zien we overigens over een tijdje in de remake The Toxic Avenger waarin ook acteurs als Peter Dinklage, Kevin Bacon en Julia Davis te zien moeten zijn. Dit is overigens geen Marvel-film.

NieuwsFilm

meest populair