Games spelen via Netflix komt een flinke stap dichterbij

Games spelen via Netflix komt een flinke stap dichterbij

Binnenkort speel je ook games via je Netflix app.

Netflix is en blijft voorlopig de grootste streamingdienst. Maar dat er meer concurrentie is en aankomt weten ze op het hoofdkantoor in Los Gatos, Californië ook. Naast de grote Hollywoodfilms en -series zet Netflix al jaren in op vele internationale producties en nu komt daar gaming bij.

Dit doet Netflix uiteraard om de concurrentie voor te blijven. Waar diensten als Disney+ en HBO Max nog vol bezig zijn met het op stoom brengen van de productie van films en series, zet Netflix stappen in een verbreed contentaanbod.

Gaming op Netflix
En het gamen via je Netflix-app komt ook snel dichterbij. Sinds een paar dagen wordt er namelijk met gratis Stranger Things-games getest in Polen. Uiteraard heeft Netflix de bedoeling om gaming over de rest van de wereld uit te rollen.

"Laten we het hebben over Netflix-games. Vanaf vandaag kunnen gebruikers in Polen twee mobiele Android-games uitproberen: Stranger Things 1984 en Stranger Things 3. We bevinden ons in een vroeg stadium en we hebben de komende maanden nog veel werk te doen, maar dit is onze eerste stap," valt te lezen op de Poolse Twitter-pagina van Netflix.

Wat zeg jij? Lijkt het jou wat om binnenkort ook binnen je Netflix-app games te downloaden / spelen? Hieronder het Poolse bericht met ook wat screenshots.



NieuwsFilm

meest populair