Is James McAvoy terug als Professor X in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'?

Is James McAvoy terug als Professor X in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'?

Keert Professor X straks terug?

Als Professor X zich bij het Marvel Cinematic Universe voegt, en daar gaan we natuurlijk op termijn wel van uit, dan zou hij een bekend gezicht kunnen hebben. Marvel Studios schijnt te willen dat James McAvoy terugkeert als Professor X.

Dat meldt Mikey Sutton van Geekosity op basis van anonieme bronnen binnen Marvel Studios. Volgens diezelfde bronnen zou Professor X zijn Marvel Cinematic Universe-debuut al maken in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Professor X
Sutton schrijft dat Doctor Strange "een nieuwe groep wakers nodig heeft die de Aarde moeten beschermen tegen het portaal dat door de Scarlet Witch geopend is, waardoor buitenaardse bedreigingen onze planeet lijken aan te vallen."

Die groep zou de Illuminati zijn, een geheime organisatie die bestaat uit uitzonderlijk intelligente en machtige individuen. Een van de leden van die groep zou Black Panther zijn, maar ook Professor X.

Die laatste zou dan een andere MCU-versie van het personage zijn, maar wel een dat ook gespeeld schijnt te worden door McAvoy. Volgens Sutton komt hij niet uit het multiversum, maar is hij een goede vriend van Doctor Strange in de franchise.

McAvoy maakte in 2015 zijn debuut als Professor X. De acteur zou die rol vaker willen spelen en is door fans nog altijd erg geliefd. Wie weet dat het zomaar kan kloppen!

NieuwsFilm

meest populair