Dit moet je weten over het verhaal van Marvel Studios-film 'Eternals'

Dit moet je weten over het verhaal van Marvel Studios-film 'Eternals'

We vertellen we je wat in elk geval bekend moet zijn.

De eerste trailer voor Eternals had wel erg weinig verhaaldetails. Gelukkig kwam Marvel Studios later met een nieuwe trailer, die veel meer onthult. Vandaag zetten we de belangrijkste onthullingen voor je op een rij, zodat je precies weet wat je moet weten over de nieuwe film.

NA AVENGERS: ENDGAME: We weten ook dat de film zich afspeelt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Dat moet wel, want de tweede Snap waarbij velen opnieuw tot leven kwamen, vormt de aanleiding voor een grote gebeurtenis die hen dwingt terug te keren.

IN HET VERLEDEN: Het grootste deel van het verhaal speelt zich af in het heden van het Marvel Cinematic Universe. Maar we weten ook dat de productie duizenden jaren aan geschiedenis verkent. De Eternals kwamen 7.000 jaar geleden aan op Aarde en in de trailer zien we hen in het oude Babylon.

EIGEN LEVENS: Elk van de personages blijkt een eigen leven te hebben. Sersi zit in het Verenigd Koninkrijk en is daar samen met Dane Whitman. Kingo is een beroemde Bollywood-ster en Druig leeft geïsoleerd in een bos. Thena en Gilgamesh lijken verder samen te leven en Phastos woont samen met haar echtgenoot. De Eternals zullen dus heel eigen levens hebben.

GEEN BEMOEIENIS: Hoewel ze er al duizenden jaren zijn, hebben de Eternals zich nauwelijks bemoeid met de mensheid. Ze mochten van de Celestials alleen ingrijpen als de Deviants iets deden.

GROTE BEDREIGING: De Eternals besluiten uiteindelijk toch in te grijpen door een grote bedreiging. Uit de synopsis blijkt dat het gaat om de terugkeer van de Deviants, die ook gemaakt zijn door de Celestials. De Emergence, die in de tweede trailer genoemd wordt, lijkt hiervoor verantwoordelijk.

DE CELESTIALS: We zien in de tweede trailer meerdere Celestials, die ogenschijnlijk interactie gaan hebben met de Eternals. Ook zij hebben dus een rol in de film. Opvallend is dat het erop lijkt dat Arishem the Judge te zien is, een Celestial die besluiten neemt over het voortbestaan van beschavingen.

NieuwsFilm

meest populair