Gerucht: Marvel Studios maakt Halloween-special 'Werewolf by Night' voor Disney+

Gerucht: Marvel Studios maakt Halloween-special 'Werewolf by Night' voor Disney+

En mogelijk gaat die over de Werewolf by Night van Jake Gomez.

Eind volgend jaar moet op Disney+ de special The Guardians of the Galaxy Holiday Special verschijnen. Maar nu lijkt het erop dat het niet bij die ene special zal blijven. Mogelijk verschijnt er tijdens Halloween 2022 al een eerste MCU-special.

Volgens The Wrap start Marvel Studios begin 2022 met het opnemen van een eerste special en deze moeten gaan over het personage Werewolf by Night. Dit personage, met het alter ego Jack Russell, dook voor het eerst op in Marvel Spotlight uit 1972, bedacht door Gerry Conway en Mike Ploog.

Werewolf by Night naar Disney+?
Volgens The Wrap is Marvel Studios al op zoek naar een hoofdrolspeler. Er zou gezocht worden naar een Latijns-Amerikaanse acteur tussen de 30 en 40 jaar. Het lijkt er dus op dat Marvel Studios gaat kiezen voor de tweede Werewolf by Night die in 2020 werd geïntroduceerd, met Jake Gomez als alter ego.

Mocht de Werewolf by Night-special daadwerkelijk gemaakt gaan worden, dan zal deze ongetwijfeld een meer horror-achtige toon krijgen. Marvel Studios gaat met Doctor Strange in the Multiverse of Madness en de Blade-reboot sowieso voor wat stevigere titels.



NieuwsFilm

meest populair